Verbouwing winkelcentrum Tolberg

De voorbereidingen voor de verbouwing van winkelcentrum Tolberg en de naastgelegen gymzaal zijn bijna klaar. Het winkelcentrum wordt verbouwd, de gymzaal wordt verplaatst en vanaf juli wordt de entree van wijkcentrum De Bergspil aangepast door WP Retail Invest.

Opnieuw inrichten van het openbaar gebied

De gemeente Roosendaal richt binnen dit project het openbaar gebied opnieuw in. Naast het uitbreiden van de parkeerplaatsen aan de noord- en zuidzijde van het winkelcentrum, wordt in samenspraak met de bewoners en ondernemers het voorplein opnieuw ingericht. Het omleggen van het fiets- en voetpad bij winkelcentrum Tolberg is reeds gereed.

Informatieavond

De gemeente Roosendaal organiseerde op maandag 23 mei 2022 een informatieavond. Tijdens deze avond hebben we de omwonenden en ondernemers bijgepraat over onze plannen wat betreft de herinrichting van de openbare ruimte. Onderstaand vindt u het schetsontwerp wat wij deze avond hebben gepresenteerd en de antwoorden op de op deze avond gestelde vragen.

pdf Schetsontwerp Tolbergcentrum (PDF, 37.66 MB) pdf Vragen en antwoorden informatieavond Tolbergcentrum (PDF, 158.18 KB)

Het ontwerp

Hieronder ziet u een impressie van de gevel en de ontwerptekening voor de parkeerplaatsen en het voorplein. 

Tolbergcentrum pleingebouw pdf Ontwerptekening Tolberg winkelcentrum (PDF, 2.93 MB)

 

Definitief Ontwerp

De voorbije periode hebben we het schetsontwerp verder uitgewerkt tot een Definitief Ontwerp. Het Definitief Ontwerp vindt u hieronder.

pdf Definitief Ontwerp Tolbergcentrum - deel 1 (PDF, 286.04 KB) pdf Definitief Ontwerp Tolbergcentrum - deel 2 (PDF, 344.83 KB) pdf Definitief Ontwerp Tolbergcentrum - deel 3 (PDF, 280.41 KB)

 

Heeft u vragen?  

Meer informatie over de verbouwing vindt u op de website https://winkelcentrumtolberg.nl. Als u vragen heeft kunt u die stellen via de pagina vraag en antwoord op de website van WP Retail Invest.