Stage-opdracht technisch ontwerper in spé

We hebben je nodig in Roosendaal! 

Je stage-opdracht 

De komende jaren gaan we verschillende woonstraten voorzien van nieuwe riolering. Gelijktijdig hiermee gaan we het openbare gebied herinrichten. Dit heeft altijd een grote impact op bewoners en hun omgeving. Tegenwoordig zeker, want naast de technische aspecten zijn er veel andere onderwerpen waar we rekening mee moeten houden. Dit zijn bijvoorbeeld klimaatverandering, duurzaamheid, natuur en ecologie. Onder onze vlag van projectmatig werken bekijk je wat er technisch mogelijk is om een flinke verbeterslag te maken in een woonstraat, waarbij de riolering, verhardingen, openbare verlichting en het openbaar groen vernieuwd dient te worden.
Een leuke case waarvan de opdracht door team Beheer wordt verstrekt. Jij bent de spin in het web die met interne en externe partijen aan dit project werkt.

Je kracht 

Jij bent de technisch ontwerper in spé die wij zoeken, die ambitie heeft om een nieuw ontwerp voor een woonstraat te maken. Je volgt de opleiding Civiele techniek en bent op zoek naar een leuke stage. Naast jouw technisch inzicht vragen wij flexibiliteit, inlevingsvermogen en collegialiteit. We vinden het belangrijk dat je in teamverband kunt werken en goed kunt “sparren” met je collega-werkvoorbereiders. In contacten met de bewoners van de straat laat je inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid zien.

Ons aanbod 

Vanaf dag één een uitdagende stage bij het Ingenieursbureau. Je werkt in een fijne werkomgeving en kan je creativiteit en technisch inzicht volledig benutten. We bieden je een basiscursus Microstation aan. Je krijgt een eigen werkplek bij het Ingenieursbureau en een vergoeding van maximaal € 350,-- per maand. Bovendien kan het zomaar zijn dat wij je na je afstuderen een overeenkomst aanbieden! 

Gemeente Roosendaal 

Roosendaal. Stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Leuke vraagstukken en korte lijnen met belangrijke stakeholders. In Roosendaal zetten we in op mooie resultaten die samengaan met werkplezier. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Daarom werken wij steeds meer in kleine groepen van acht tot twaalf medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor het groepsresultaat en we verdelen onderling de werkzaamheden. Zo zijn we wendbaarder en ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven. 

Interesse

Heb je interesse? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Arjan Buijsen via email: a.buijsen@roosendaal.nl of nummer 140165.