Proeftuin Dominéstraat-Bloemenmarkt

Samen met de omwonenden en ondernemers van de Dominéstraat/Bloemenmarkt werken we aan de realisatie van een proeftuin.
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Roosendaal

Participatie

Tijdens het startgesprek maakten de aanwezige bewoners en ondernemers kenbaar wat zij op dit moment al goed vinden aan de buurt, maar ook wat er in hun ogen nog beter kan. Ook leverden zij input voor de realisatie van de proeftuin. Ter inspiratie kregen de bewoners en ondernemers wat visualisaties te zien. Inspiratiebeelden op het gebied van groen, cultuur en erfgoed, leefbaarheid en mobiliteit. Hieronder vindt u het verslag van het startgesprek.

pdf Verslag startgesprek proeftuin Dominéstraat-Bloemenmarkt (PDF, 118.47 KB)
 

Maken eerste ontwerp

Met de opgehaalde input gaan wij aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Dit ontwerp leggen we na de zomervakantie (september/oktober) voor aan de bewoners en ondernemers. Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het startgesprek en wilt u toch uw visie/zienswijze met ons delen? Stuurt u dan een e-mail naar proeftuinen@roosendaal.nl. Hieronder vindt u de gehouden presentatie.

pdf Presentatie proeftuin Dominéstraat/Bloemenmarkt (PDF, 13.72 MB)
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Urban Synergy

Inspiratiebeelden (aan deze beelden kunnen geen rechten worden ontleend)

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Urban Synergy
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Urban Synergy

Presentatie eerste ontwerp

Op maandagavond 12 september hebben we het eerste ontwerp voor de proeftuin Dominéstraat-Bloemenmarkt gepresenteerd aan de aanwezige bewoners en ondernemers. Het ontwerp werd overwegend positief ontvangen door de aanwezigen. Met de op deze avond ontvangen input gaan we het ontwerp nog wat verder uitwerken. Het streven is om begin november het nieuwe ontwerp aan de bewoners en ondernemers te presenteren. Hiervoor ontvangen de betrokkenen tijdig een uitnodiging. Wilt u toch nog uw visie of zienswijze met ons delen? Stuurt u dan een e-mail naar proeftuinen@roosendaal.nl. Hieronder vindt u de gehouden presentatie en het verslag van de avond.

pdf Presentatie bijeenkomst 12 september (PDF, 13.95 MB) pdf Verslag bijeenkomst 12 september (PDF, 134.08 KB)

 

Presentatie conceptontwerp

Op woensdagavond 1 februari hebben we het conceptontwerp voor de proeftuin Dominéstraat-Bloemenmarkt gepresenteerd aan de aanwezige bewoners en ondernemers. In het ontwerp is ook de input van de vorige bijeenkomsten verwerkt. Hieronder vindt u, naast het conceptontwerp, ook het verslag van de avond.

pdf Conceptontwerp proeftuin Dominéstraat-Bloemenmarkt (PDF, 1.22 MB) pdf Verslag bijeenkomst Dominéstraat-Bloemenmarkt (PDF, 175.51 KB)