Proeftuin Brugstraat

Samen met de omwonenden en ondernemers van de Brugstraat werken we aan de realisatie van een proeftuin.
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Roosendaal

Participatie

Startgesprek

Tijdens het startgesprek op woensdagavond 7 december maakten de aanwezige bewoners en ondernemers kenbaar wat zij op dit moment al goed vinden aan de Brugstraat, maar ook wat er in hun ogen nog beter kan. Ook leverden zij input voor de realisatie van de proeftuin.

Ter inspiratie kregen de bewoners en ondernemers wat visualisaties te zien. Inspiratiebeelden op het gebied van groen, cultuur en erfgoed, leefbaarheid en mobiliteit. Hieronder vindt u de vertoonde presentatie.

De komende periode gaan we, mede op basis van de opgehaalde input, aan de slag met het maken van een eerste ontwerp.

pdf Presentatie startgesprek proeftuin Brugstraat (PDF, 18.02 MB) pdf Posters proeftuin Brugstraat (PDF, 12.24 MB)
 

Verslag proeftuin Brugstraat 7 december 2022

Vervolgbijeenkomst

We hebben de voorbije periode de tijdens het startgesprek ontvangen input onderzocht. We zijn daarbij tegen een aantal zaken aangelopen. Daarom hebben we op donderdagavond 2 maart 2023 een vervolgbijeenkomst georganiseerd om hier met de bewoners en ondernemers over te praten. Met elkaar hebben we afgestemd welke aspecten prioriteit hebben. De komende periode gaan we aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Wanneer dit gereed is, leggen we dit aan de bewoners en ondernemers voor. Hieronder vindt u een verslag van de vervolgbijeenkomst.

pdf Verslag vervolgbijeenkomst proeftuin Brugstraat (PDF, 122.39 KB)

 

Presentatie Voorlopig Ontwerp

Op maandagavond 8 mei 2023 hebben we de bewoners en ondernemers het Voorlopig Ontwerp gepresenteerd. Hieronder vindt u de gehouden presentatie (met daarin het Voorlopig Ontwerp) en het verslag van de avond.

pdf Verslag Proeftuin Brugstraat 8 mei 2023 (PDF, 219.89 KB) pdf Presentatie Proeftuin Brugstraat - Voorlopig Ontwerp (PDF, 19.68 MB) pdf Plattegrond geveltuintjes Brugstraat (PDF, 697.72 KB)


Presentatie Definitief Ontwerp

Op donderdagavond 6 juli 2023 hebben we de bewoners en ondernemers het Definitief Ontwerp gepresenteerd. Hieronder vindt u het verslag van de avond.

pdf Verslag Proeftuin Brugstraat 6 juli 2023 (PDF, 190.01 KB)
 

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Stuurt u dan een e-mail naar proeftuinen@roosendaal.nl