Josephwijk

De woningen en de buitenruimte in de Josephwijk worden vernieuwd. De woningen in de wijk voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd en worden vernieuwd. Ook wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. De wijk wordt groener en aangepast aan het veranderende klimaat.

Bijeenkomst buitenruimte

De Josephwijk wordt groener en aangepast aan het veranderende klimaat. Daarbij horen we ook graag wat u als (toekomstig) bewoner belangrijk vindt aan de buitenruimte in de wijk. Op woensdagavond 13 oktober 2021 organiseerden we een bijeenkomst in Buurthuis Keijenburg. Was u niet niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Hieronder vindt u de gehouden presentatie.

pptx Presentatie Josephwijk


Meer informatie of vragen

Meer informatie over het project vindt u op www.josephwijk.nl. Voor vragen kunt u een mailtje sturen naar josephwijk@roosendaal.nl

Uw mening

Was u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst op woensdagavond 13 oktober 2021 bij te wonen of geeft u uw mening liever digitaal aan ons door? Geen probleem, via onderstaand formulier kunt u uw mening aan ons doorgeven. Wij horen graag wat u op dit moment al goed vindt aan de buitenruimte in de Josephwijk en wat er beter kan.

Geef uw mening over de buitenruimte Josephwijk

Natuurstad

Er wordt gewerkt vanuit de visie Roosendaal Natuurstad. In deze visie staat hoe de gemeente ervoor gaat zorgen dat Roosendaal in 2050 klimaatbestendig, nog aangenamer en aantrekkelijker is. Daarbij gaat extra aandacht naar het opvangen en afvoeren van regenwater en naar meer en verschillende bomen, planten en bloemen in de wijken. Meer informatie over Roosendaal Natuurstad.