Herinrichting Plantagebaan

Hierbij presenteren wij u het Voorlopig Ontwerp voor de Plantagebaan. Dit deel van de Plantagebaan wordt onderdeel van de nieuwe snelfietsroute F58.

In het eerste kwartaal van 2021 staat de herinrichting van de Plantagebaan bij ons op de planning. Het gaat hierbij om het deel tussen garage van Loon en de overgang tussen klinkers en asfalt ten zuiden van de spoorlijn.

Inmiddels is het voorlopig ontwerp voor deze werkzaamheden gereed. Omdat we in verband met COVID-19 geen informatieavonden kunnen organiseren, leggen we het ontwerp uit in een YouTube video. Klikt u hier om de video te bekijken. Op deze pagina vindt u drie tekeningen ter ondersteuning van het filmpje. U kunt als u wilt dan inzoomen op bepaalde onderdelen.

Heeft u vragen/opmerkingen? Stelt u ze dan uiterlijk vrijdag 29 mei aanstaande.

We hebben in de video zoveel mogelijk proberen uit te leggen wat we gaan doen. Maar we kunnen ons voorstellen dat u nog vragen en/of opmerkingen heeft over dit voorlopig ontwerp. U kunt hierover contact opnemen met de projectleider Arjan Buijsen via a.buijsen@roosendaal.nl. Wilt u schriftelijk reageren? Doet u dat dan via het antwoordformulier en/of de tekening die wij hebben meegestuurd. U kunt deze, voorzien van uw naam en adresgegevens, aan ons terugsturen met de bijgesloten antwoordenvelop.

Tekeningen

pdf Tekening 1 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 780.56 KB) pdf Tekening 2 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 645.83 KB) pdf Tekening 3 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 544.64 KB)

 

Definitief ontwerp

De binnengekomen reacties beoordelen wij en indien van toepassing verwerken we deze in een definitief ontwerp. We hopen het definitieve ontwerp met u te bespreken op een informatieavond. Mocht dit toch niet mogelijk zijn, informeren wij u opnieuw per brief.