Herinrichting Plantagebaan

In het eerste kwartaal van 2021 staat de herinrichting van de Plantagebaan bij ons op de planning. Het gaat hierbij om het deel tussen garage van Loon en de overgang tussen klinkers en asfalt ten zuiden van de spoorlijn. Dit deel van de Plantagebaan wordt onderdeel van de nieuwe snelfietsroute F58.

Enige tijd geleden hebben wij aan u het voorlopig ontwerp gepresenteerd. Wij hebben u toen gevraagd hierop te reageren. Op basis van de opmerkingen en suggesties die we van u hebben ontvangen, ligt er nu een definitief ontwerp. Deze kunt u hieronder bekijken. Daarnaast hebben we alle vragen/opmerkingen op het voorlopig ontwerp verzameld en beantwoord. Ook deze kunt u hieronder raadplegen door op de link naar het document te klikken.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen/opmerkingen heeft over dit ontwerp

U kunt hierover contact opnemen met de projectleider Arjan Buijsen via a.buijsen@roosendaal.nl.

Vraag en antwoord op het voorlopig ontwerp

pdf Vraag en antwoord VO Plantagebaan (PDF, 86.67 KB)

 

Tekeningen definitief ontwerp

pdf Tekening 1 definitief ontwerp Plantagebaan (PDF, 597.02 KB) pdf Tekening 2 definitief ontwerp Plantagebaan (PDF, 560.82 KB) pdf Tekening 3 definitief ontwerp Plantagebaan (PDF, 548.39 KB)

 

Tekeningen Voorlopig ontwerp

pdf Tekening 1 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 780.56 KB) pdf Tekening 2 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 645.83 KB) pdf Tekening 3 voorlopig ontwerp Plantagebaan (PDF, 544.64 KB)

 

Wilt u de video nogmaals bekijken? Dat kan! Klikt u hier om de video te bekijken.