Graaienhil

De gemeente Roosendaal is voornemens een reconstructie uit te voeren in een deel van de Bieakker, Landeweel en Graaienhil.

Werkzaamheden

De capaciteit van de huidige riolering is onvoldoende. Daarom gaan we deze vervangen. Daarnaast gaan we aan de slag met de inrichting van de openbare ruimte. Dit doen we om de openbare ruimte weerbaar te maken tegen hitte, droogte en wateroverlast. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd conform Roosendaal Natuurstad. In deze visie hebben wij onze ambities vastgelegd op het gebied van vergroening en klimaatadaptatie. Met als doel een nog gezonder en aantrekkelijker leefgebied. Meer informatie over Roosendaal Natuurstad vindt u op onze website: roosendaal.nl/roosendaal-natuurstad.

Informatieavond

Om onze plannen aan omwonenden en andere belangstellenden te presenteren, organiseerden we op woensdag 13 juli een informatieavond in zalencentrum De Geerhoek. Kon u niet aanwezig zijn? Onderstaand vindt u de gegeven presentatie.

pdf Presentatie Reconstructie Graaienhil Bieakker Landeweel (PDF, 1.02 MB) pdf Schetsontwerp 1 Reconstructie Bieakker Landeweel Graaienhil (PDF, 2.28 MB) pdf Schetsontwerp 2 Reconstructie Bieakker Landeweel Graaienhil (PDF, 1.72 MB)


Voorlopig Ontwerp

De komende periode gaan wij aan de slag met het maken van een Voorlopig Ontwerp. Hierbij nemen wij, waar mogelijk, ook de tijdens de informatieavond gehoorde aandachtspunten en suggesties mee.

Definitief Ontwerp

Op dinsdag 31 januari hebben we de bewoners en overige aangrenzende eigenaren tijdens een informatieavond geïnformeerd over het Definitief Ontwerp. Onderstaand vindt u, naast het Definitief Ontwerp, ook de gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

pdf Definitief Ontwerp Graaienhil - deel 1 (PDF, 1.12 MB) pdf Definitief Ontwerp Graaienhil - deel 2 (PDF, 771.3 KB) pdf Vraag & Antwoord Graaienhil (PDF, 348.96 KB)

 

Planning en uitvoering

Op woensdagavond 20 september hebben we de bewoners tijdens een informatieavond geïnformeerd over de planning en uitvoering van de werkzaamheden. Deze informatie vindt u terug in onderstaande presentatie.

pdf Presentatie - planning en uitvoering (PDF, 1.18 MB)

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met projectleider Wim Uijtdehaag. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 0165 579 111 of per e-mail via w.uijtdehaag@roosendaal.nl