Burgerhoutsestraat

Enkele maanden geleden zijn wij gestart met de voorbereidingen voor het project Reconstructie Burgerhoutsestraat en omgeving.

Werkzaamheden

Het project omvat de herinrichting van de Burgerhoutsestraat (gedeelte tussen de Norbartlaan en de Strausslaan), Eikenlaan, Berkenlaan, Lijsterbeslaan, Prunuslaan, Acacialaan en Beukenlaan. In deze straten wordt, uitgezonderd in de Berkenlaan en Beukenlaan, een gescheiden rioolstelsel aangelegd. De huidige riolering in de Berkenlaan en Beukenlaan is nog in goede staat. De Norbartlaan is enkele jaren geleden al gereconstrueerd en maakt daarom geen deel uit van dit project. Wel gaan we aan de slag met de voetpaden voor de rijtjeswoningen die haaks op de Norbartlaan staan. 

De Esdoornlaan is later toegevoegd aan het project. Hier is op dit moment nog geen Voorlopig Ontwerp van beschikbaar. Wanneer dit ontwerp klaar is, informeren wij de bewoners van deze 
straat hier nog afzonderlijk over. 

Op onderstaand kaartje is het projectgebied af te lezen.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Roosendaal

Inloopbijeenkomsten

Wij hebben een Voorlopig Ontwerp gemaakt voor de nieuwe inrichting van de straten. Dit ontwerp presenteren we op woensdag 21 september aan de bewoners. Hiervoor zijn 2 inloopbijeenkomsten georganiseerd.

•    Van 15.30 tot 17.30 uur in buurthuis Keijenburg (Keijenburg 70 te Roosendaal)
•    Van 19.00 tot 20.30 uur in basisschool Joseph (Meidoornlaan 1 te Roosendaal)

Nieuwbouwplannen Norbartlaan

Deze inloopbijeenkomsten hebben geen betrekking op de voorgenomen nieuwbouwplannen langs de Norbartlaan/Meidoornlaan. De inloopbijeenkomsten hebben dus alleen betrekking op de herinrichting van de eerder in deze brief genoemde straten. Uiteraard stemmen wij onze plannen voor deze straten en de nieuwbouwplannen aan de Norbartlaan wel op elkaar af qua planning, werkvolgorde en verkeer.

Vragen of opmerkingen
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met projectleider Arjan Buijsen. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 14 0165 of via het e-mailadres a.buijsen@roosendaal.nl

Downloads

Presentatie VO Burgerhoutsestraat eo 21-9-2022
VO Burgerhout 1 van 5
VO Burgerhout 2 van 5
VO Burgerhout 3 van 5
VO Burgerhout 4 van 5
VO Burgerhout 5 van 5
VO Burgerhout Legenda
pdf VO Bomenkaart (PDF, 609.83 KB)