Bezoek Roosendaal

Informatie over evenementen, activiteiten, uitjes en winkelen in Roosendaal.

Bezoek Roosendaal

Roosendaal is een bourgondische stad in het hart van West-Brabant. Een stad met een natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen of naar hartenlust kunt winkelen in de binnenstad en luxe outletcenter. Roosendaal staat bekend als een levendige stad boordevol activiteiten. 

Op de website Bezoek Roosendaal vind je alle evenementen, highlights, de beste shoplocaties, culinaire hotspots en avontuurlijke hoogtepunten van onze gemeente.

Direct naar de website Bezoek Roosendaal

Citymarketing Roosendaal

Citymarketing moet een bijdrage leveren aan de economische, maatschappelijke en culturele ontwikkeling van de stad, om zo te stimuleren dat meer mensen kiezen voor Roosendaal en een evenwichtige groei van de stad te realiseren.

Deel je dromen en ambities

In Roosendaal krijg je de kans om dromen en ambities waar te maken. Ben jij bezig met het realiseren van jouw droom, heb je iets bijzonders bereikt in Roosendaal of heb je een ambitieus idee? Dan is Citymarketing Roosendaal op zoek naar jou! Ze luisteren graag naar jouw verhaal en delen dit met iedereen. Want mensen maken de stad, en samen maken ze Roosendaal mooi. Wil je je dromen en ambities delen? Neem dan contact op met Roosendaal Citymarketing.

Kom je studeren in Roosendaal?

Kijk voor een overzicht van alle kortingsacties voor studenten op de website van Roosendaal Citymarketing.

Roosendaal Citymarketing
Markt 6
4701 PE  Roosendaal
0165-511224
info@roosendaalcitymarketing.nl
https://www.roosendaalcitymarketing.nl/

Plattegrond Roosendaal

pdf Plattegrond Roosendaal (PDF, 3.17 MB)