Wij zijn Roosendaal

Wij zijn Roosendaal. Dagelijks zetten wij ons in onze prachtige en goed bereikbare stad in het westen van Brabant. En natuurlijk onze vijf karakteristieke dorpen. Samen vormen zij een gemeente van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Met 80.000 inwoners en meer dan 6.000 bedrijven groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.
Wij zijn 450 collega’s die onze inwoners en ondernemers centraal zetten. Samen met hen willen we resultaten behalen. 

Moderne werkgever

Werken voor Roosendaal betekent werken voor een moderne organisatie die – net als de samenleving - blijvend in ontwikkeling is.
Bij een moderne organisatie horen moderne middelen. Zo heb je bij ons de beschikking over een digitale werkomgeving, waardoor je op elke gewenste plek je werk kunt doen. Wel zo fijn in een tijd waarin werken op kantoor niet meer vanzelfsprekend is. En heb je toch een fysieke afspraak buiten de deur? Dan gebruik je één van onze elektrische fietsen of deelauto’s of je ov-kaart voor zakelijke reizen.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

We vragen wat van onze medewerkers, maar stellen daar ook wat tegenover. Je krijgt bij ons kansen om te verrassen en te vernieuwen. We bieden je ruimte om je talenten te ontdekken en in te zetten. En stimuleren je om je blijvend te ontwikkelen. Zo krijg je bij ons de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget, bieden wij je verschillende interne opleidingen aan en mag je gebruik maken van een van onze externe coaches. Want investeren in jou betekent ook investeren in Roosendaal.