Wij vertellen

Zij zijn Roosendaal. En ze vertellen je er graag over:

Anita Sloof – Transitiemanager sociaal domein

Bij gemeente Roosendaal werken we autonomer. Voor mij betekent dat vooral eigenaarschap. Volledig eigenaar zijn van je eigen werk. Daarvoor is vertrouwen nodig, en dat voel ik hier zeker. Autonomer werken gaat samen met meer verantwoordelijkheid. En als je dan jouw doelen bereikt, dan zorgt dat voor extra veel werkplezier, het geeft een positieve boost! Behaal je jouw doelen niet, dan leg je uit waarom niet en kom je met oplossingen op wel je doelen te behalen. Zo ga je oplossingsgericht aan de slag en behalen je je doelen de volgende keer wel! 

En het mooiste van autonomer werken in mijn ogen: iedereen in zijn/haar kracht zetten. Autonomer werken geeft ons de mogelijkheid eruit te halen wat erin zit. Samen de taken verdelen en zo ieder zijn/haar expertise optimaal inzetten. Zo bereiken we samen veel meer! 

Marleen van Nijnatten – KCC coördinator

Inwoners kunnen bij ons terecht met allerlei vragen, klachten en verzoeken, telefonisch per mail of via social media.  Ik probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Daar waar mogelijk oplossingen aan te dragen, mee te denken, lukt dat niet dan doorzetten naar collega’s of andere organisaties. Ik vind het echt heel belangrijk dat ik een gesprek beëindig met een tevreden burger of instantie. 

Iedere dag is weer een uitdaging, vervelen doet het zeker nooit! 

Marjan Kuijper – Communicatieadviseur  

Autonomer werken betekent voor mij: meer verantwoordelijkheid en meer eigenaarschap. Ik heb meer plezier in mijn werk omdat ik het werk samen met mijn collega’s grotendeels zelf kan prioriteren en organiseren. Als ik een goed idee heb dan is de kans groot dat ik dat idee ook mag uitvoeren. Met de juiste argumenten, natuurlijk! En: als er kansen op je pad komen, kun je die pakken. In onze organisatie zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en/of door te groeien. 

Perry van Kempen – Senior projectmanager

Bij gemeente Roosendaal weten we van aanpakken. In plaats van enorm veel tijd steken in het maken van uitgebreide stukken en documenten, steken we liever de handen uit de mouwen. In mijn projectteam zitten veel enthousiaste en kundige collega's. Met hen werk ik dag in, dag uit vol motivatie aan het project. De directie vertrouwt erop dat wij samen de juiste keuzes maken hierin. Dat motiveert ons misschien nog wel extra, omdat we daardoor de verantwoordelijkheid samen dragen 

Rozemarie van Loon – Strategisch adviseur

Binnen gemeente Roosendaal is er altijd ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. Deze mag je altijd zelf aandragen. Zie je een kans voor Roosendaal? Dan pakken we die samen. Dat zorgt ervoor dat we een flexibele en wendbare organisatie zijn. Het is dan ook nooit saai! Dat maakt het zo leuk om voor Roosendaal te werken.  

Roos Rockx – Projectassistente/projectleider

Als projectassistente werk ik veel samen met collega's van verschillende disciplines. Door samen te werken, behalen we samen de resultaten die we voor ogen hebben. Daar krijg ik energie van! Die samenwerking is extra fijn, doordat collega's erg bereid zijn om elkaar te helpen. Ondanks dat we een vrij grote organisatie zijn, weten we elkaar goed te vinden.  

Daarnaast is er ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit moet je natuurlijk wel zelf doen. Er is ruimte om jezelf proactief ergens voor in te zetten. Om iets nieuws te proberen en zo jouw kansen te pakken. Dit wordt gezien en gewaardeerd. Ook dat zorgt voor een prettige werksfeer.