Werkzaamheden deze zomer

Verbreding Leemstraat

De werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde op de kruising Onze Lieve Vrouwestraat/ Rijksweg Noord/ A58 zijn inmiddels afgerond. De rotonde is op 19 juli 2019 opengesteld voor verkeer. Nu de rotonde is opgeleverd, staan de werkzaamheden voor de verbreding van de Leemstraat voor de deur.

Wat gaan we doen

Op 26 augustus starten we met de verbreding van de Leemstraat vanaf de aansluiting met de Nelson Mandelaweg tot ongeveer de zijweg Schuurakker. Door de Leemstraat te verbreden sluit deze beter aan op de nieuwe rotonde, waardoor de doorstroom van het verkeer wordt bevorderd. 

Planning

Op 26 augustus starten we met de verbreding van de Leemstraat. De werkzaamheden nemen, naar verwachting, 8 weken in beslag. We werken in twee fases die ieder ongeveer 4 weken duren. Door in twee fases te werken, zorgen we ervoor dat de Boerkensleen altijd bereikbaar blijft. We streven ernaar midden november 2019 klaar te zijn. 

Kaart fase 1

Omleidingsroute werkzaamheden Leemstraat fase 1

Klik hier voor de vergrote afbeelding van de kaart

Omleiding

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Voor elke fase geldt een omleidingsroute. De omleidingsroute voor fase 1 vindt u hieronder. Het bedrijventerrein is via de omleidingsroute altijd bereikbaar. 

Omleidingsroute Leemstraat

Klik hier voor de vergrote afbeelding van de omleidingsroute

De omleidingsroute voor fase 2 vindt u hieronder.

Omleidingsroute werkzaamheden Leemstraat fase 2

Klik hier voor de vergrote afbeelding van de omleidingsroute voor fase 2