Werkzaamheden deze zomer

Aanleg rotonde Leemstraat/ Onze Lieve Vrouwestraat/ A58

Op 17 juni starten we met de aanleg van de rotonde op de kruising Onze Lieve Vrouwestraat/ Rijksweg Noord/ A58. Deze rotonde wordt gerealiseerd om de doorstroming naar de A58 voor vrachtverkeer te verbeteren.

Wat gaan we doen

Met de aanleg van de rotonde wordt ook de Leemstraat verbreedt vanaf de aansluiting met de Nelson Mandelaweg tot ongeveer de zijweg Schuurakker. 

Planning

Op 17 juni starten we met de aanleg van de nieuwe rotonde Onze Lieve Vrouwestraat en aansluit op de A58. De verwachting is dat met de start van de bouwvakvakantie, op 19 juli, de rotonde klaar is. Met de verbreding van de Leemstraat starten we na de bouwvakvakantie op 19 augustus 2019. Van deze werkzaamheden hebben we nog geen exacte planning, maar wij verwachten midden november 2019 klaar te zijn. 

Omleiding

Omleidingsroute voor overig verkeer

Omleidingsroute Leemstraat

  • Majoppeveld Noord via A17 en afslag Borchwerf II vanuit Breda en Bergen op Zoom
  • Majoppeveld Zuid / Onze Lieve Vrouwenstraat via afslag 21 Rucphen dit geldt ook voor het Crematorium
  • Fietsers leiden we langs het werk. 

Klik hier voor de vergrote weergave van de omleidingsroute voor overig verkeer

Omleidingsroute voor vrachtverkeer

Voor deze werkzaamheden moet afslag 22 Zegge richting Roosendaal worden afgesloten. Wij vragen u de omleiding voor Majoppeveld Noord te volgen en uw leveranciers hiervan op de hoogte te brengen, dit omdat we met name de woonwijken niet willen belasten met vrachtverkeer. U kunt het omleidingskaartje downloaden en doorsturen naar uw leveranciers. 

Omleidingsroute Leemstraat

Klik hier voor de vergrote weergaven van de omleidingsroute