Strausslaan

Aannemersbedrijf Heijmans start op dinsdag 19 april met de reconstructie van het fietspad aan de oostzijde van de Strausslaan.

Fasering en bereikbaarheid

Om de bereikbaarheid voor bewoners en hulpdiensten te waarborgen, worden de werkzaamheden in twee fases uitgevoerd. De eerste fase, welke loopt van de Beethovenlaan richting de Burgemeester Schneiderlaan, start op dinsdag 19 april en neemt ongeveer een maand in beslag. De tweede fase, welke loopt van de Burgemeester Schneiderlaan richting de Burgerhoutsestraat, start meteen na het afronden van de eerste fase. Het werk in de tweede fase zal ook ongeveer een maand duren. 

Om de werkzaamheden op een goede manier te kunnen uitvoeren, dient de aannemer met haar materieel gebruik te maken van de rijbaan. Om dit voor zowel de werknemers als de weggebruikers veilig te laten gebeuren, is het noodzakelijk om de rijbaan in beide richtingen af te sluiten. Daarom worden er omleidingsroutes ingesteld. Deze omleidingsroutes vindt u hieronder.

pdf Omleidingsroute voor de auto - fase 1 (PDF, 4.03 MB) pdf Omleidingsroute voor de auto - fase 2 (PDF, 4.03 MB) pdf Omleidingsroute voor fietsers (PDF, 1.68 MB)


Heeft u vragen over het project?

Neem dan contact op met projectleider Eric van Kaam (14 0165 of e.van.kaam@roosendaal.nl) of directievoerder Jan Molenaar (14 0165 of j.molenaar@roosendaal.nl).