Sociaal ondernemen loont! Haal met subsidie het PSO-keurmerk

Het regionale uitvoeringsprogramma ‘West-Brabant werkt aan morgen’ stelt € 25.000,- subsidie ter beschikking aan bedrijven die socialer willen ondernemen. Ga net als honderden andere bedrijven in Nederland ook voor goud en haal het PSO-keurmerk! Reageer snel, want we hebben maar beperkte middelen.

PSO-Keurmerk

Wilt u starten met Sociaal Ondernemen? Of zet uw bedrijf zich al in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kunt u subsidie krijgen om het PSO-keurmerk te halen. Dit keurmerk is een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemen en inclusieve werkgevers. Uw bedrijf krijgt een audit en doorloopt het proces van certificering. De PSO is er voor grote én kleine bedrijven.

Sociaal ondernemen loont!

Haalt u het PSO-keurmerk, dan onderneemt u aantoonbaar socialer. U biedt werk aan mensen die het hard nodig hebben en geeft ze de mogelijkheid door te groeien tot gewaardeerde vakkrachten. 
Bij een aantal West-Brabantse gemeenten kunt u met PSO-keurmerk korting krijgen op toekomstige verplichtingen Social Return on Investment (SROI).

Wij helpen u graag verder

Is uw interesse gewekt? Chantal van den Heuvel helpt u namens de 18 West-Brabantse gemeenten graag verder. Neem contact met haar op via +140165 of per e-mail op c.vanden.heuvel@roosendaal.nl 

Prestatieladder

Bekijk de film Prestatieladder sociaal ondernemen in twee minuten uitgelegd:

Prestatieladder sociaal ondernemen

Meer lezen over de PSO?

https://www.pso-nederland.nl/