Schone Scholen / Keep it Clean Day

Keep it Clean Day

Op vrijdag 20 september is het zover! Dan wordt de landelijke Keep it Clean Day georganiseerd, ook in Roosendaal. Deze dag staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval.

Een veilige, schone en leefbare woon-, werk- en schoolomgeving willen we allemaal

De gemeente Roosendaal verzorgt de openbare ruimte, maar zij kan dat niet alleen. Om onze stad schoon te houden hebben we hulp nodig van iedereen. Zo dragen we met z'n allen bij aan een schone leefomgeving en kunnen we samen trots zijn op onze stad. 

Wij nodigen u uit om op vrijdag 20 september 2019 mee te doen!

Deze dag is een mooi moment om de omgeving van uw school, verenigingsgebouw of wijk grondig onder handen te nemen. Als u meedoet, melden wij u aan op de website van supporter van schoon, zorgen wij voor de benodigde materialen en krijgt u een gratis afvalkoffer cadeau. Daarnaast halen wij het ingezamelde vuil aan het einde van de dag op en verwerken wij het. 

Gastcolleges Grondstoffen, Grondstoffenbus en tentoonstelling de Zwerfafval Experience

De deelnemende scholen en verenigingen kunnen gratis gebruik maken van gastcolleges Grondstoffen of de Grondstoffenbus van Saver. Ook is er de tentoonstelling de Zwerfafval Experience in het Milieu Educatief Centrum Roosendaal.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met Jolanda Jochems via j.jochems@omwb.nl of 06 52 85 73 87.