Rioolrenovatie Herelsestraat

Aannemingsbedrijf M.J. Oomen Leidingtechniek start op donderdag 15 december in opdracht van de gemeente Roosendaal met de renovatie van het riool aan de Herelsestraat. Het gaat hierbij om het deel van de straat tussen de spoorwegovergang Herelsestraat en de grens met de bebouwde kom.

Werkzaamheden

Tijdens de reconstructie van de Herelsestraat kwam naar voren dat de riolering tussen de spoorwegovergang en de grens met de bebouwde kom niet meer voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen. Daarom wordt een rioolrenovatie uitgevoerd. Hierbij wordt niet het gehele riool vervangen, maar worden er nieuwe waterdichte buizen in het bestaande riool geplaatst.

Planning en verkeerssituatie

De verwachting is dat de werkzaamheden, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, tot en met donderdag 22 december zullen duren. De rijbaan is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Dit is nodig om het werk op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleidingstekening vindt u hieronder. De winkels blijven tijdens de werkzaamheden voortdurend bereikbaar. 

pdf Omleidingstekening rioolrenovatie Herelsestraat (PDF, 2.21 MB)

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact op met projectleider Arno Deurloo. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 14 0165 of via het e-mailadres a.deurloo@roosendaal.nl