Rietje Hersbach-Oostvogels (Communicatie)

Rietje Hersbach-Oostvogels

Rietje Hersbach-Oostvogels woont in Roosendaal, is getrouwd, moeder van twee kinderen en oma van vier kleinkinderen. 

Rietje is 28 jaar bij de gemeente Roosendaal in dienst geweest als project assistent bij de afdelingen ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’ en ‘Economie en Maatschappij’. Daarvoor was ze managementassistent bij het ‘Centrum voor de Kunsten’, afdeling muziek, (voormalige muziekschool). Na de gemeentelijke reorganisatie van 1991 is Rietje betrokken geweest bij de oprichting van het ‘Stedelijk Instituut Welzijn’, dat toen in de plaats kwam van Saroen; Stichting voor Samenlevingsopbouw.

Sinds mei 2020 geniet Rietje van haar pensioen. In haar vrije tijd is zij bestuurslid bij de Stichting Blommenkinders Festival. Ook past ze op de kleinkinderen, schildert ze en maakt zij grote wandelingen in de prachtige omgeving van Roosendaal. Maar ook op andere plaatsen in binnen- en buitenland. Andere hobby's zijn lezen, muziek beluisteren, koken en tuinieren.

Rietje houdt zich binnen de Adviesraad bezig met de externe communicatie, zoals het opstellen en verzenden van de nieuwsbrieven en het onderhouden van de sociale media; Facebook, website enz. Rietje hoopt zich verdienstelijk te kunnen maken in deze nieuwe functie.