Reconstructie Wouwseweg

In januari 2020 zijn we gestart met de reconstructie van de Wouwseweg. Het riool wordt vervangen door een gescheiden riool. Ook hier leggen we een gescheiden riool aan. Het regenwater wordt dus apart opgevangen en afgevoerd. Verder is de Wouwseweg het eerste deel van de snelfietsroute F58 tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Uitvoering

Wouwseweg na reconstructie

Stand van zaken in de uitvoering

Update 1 oktober 2020

Het project wordt in december afgerond. Aansluitend aan het civiele werk voorzien we de plantvakken van groen. 

Tekeningen Wouwseweg

Bekijk hieronder het Definitieve Ontwerp

Vragen

Heeft u vragen/opmerkingen dan horen wij dat graag. Dit kan door contact op te nemen met dhr. H. Hendrickx via email: H.Hendrickx@roosendaal.nl of door te bellen met 14 0165.

Dwarsprofiel Wouwseweg
Dwarsprofiel Wouwseweg na reconstructie


Lengteprofiel Wouwseweg

Lengteprofiel Wouwseweg, na reconstructie
 

Planning

Laatste update:

 We verwachten midden december 2020 klaar te zijn met de werkzaamheden. Daarna starten we met het aanplanten van de plantvakken. Onder de tab Groenplan vindt u hier meer informatie over.

pdf Planning werkzaamheden reconstructie Wouwseweg (PDF, 2.63 MB)

Groenplan

Groenplan voor de Wouwseweg

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen we geen bijeenkomst organiseren om het groenplan te bespreken. We hebben er daarom voor gekozen u de mogelijkheid te geven digitaal een keuze te laten maken voor de planten en bomen in het plantvak voor uw huis.

U heeft van ons een brief ontvangen met daarbij een overzicht van de plantvakken (secties). We hebben de Wouwseweg opgedeeld in sectienummers die corresponderen met huisnummers. Op dit overzicht ziet u dat er meerdere planten- en boomkeuzes zijn. Echter sommige vakken zijn gearceerd. Dit betekent dat u daarvoor geen keuze kunt maken. U dient dan op het keuzeformulier (zie hieronder) "geen keuze mogelijkheid" aan te vinken.

Hieronder vindt u een aantal documenten:

  1. Het keuzeformulier
  2. Vier tekeningen met daarop sectienummers. U kunt een keuze maken voor het sectienummer dat hoort bij uw huisnummer.
  3. De plantenmix. Zo kunt u met behulp van de afbeeldingen bepalen wat u mooi vindt. We hebben gekozen voor afbeeldingen waarbij de beplanting in bloei staat.
  4. Een toelichting op het beplantingsplan voor de Wouwseweg
  5. Sectieoverzicht plant- en boomkeuzes met huisnummers

Geef je keuze door

pdf Beplantingskeuze Wouwseweg huisnummers 136 t/m 184a en 105b t/m 145 (PDF, 1.87 MB) pdf Beplantingsplan Wouwseweg huisnnummers 104 t/m 134 en 67 t/m 105a (PDF, 1.88 MB) pdf Beplantingsplan Wouwsweg huisnummers 76 t/m 102 en 23a t/m 65 (PDF, 1.87 MB) pdf Beplantingsplan Wouwseweg huisnummers 16 t/m 74 en 1 t/m 17 (PDF, 1.95 MB) pdf Wouwseweg plantenmix (PDF, 23.02 MB) pdf Toelichting beplantingsplan Wouwsweg (PDF, 30.49 KB) pdf Sectieoverzicht plant- en boomkeuzes met huisnummers (PDF, 75.21 KB)