Reconstructie Rucphensebaan

Update: Aanvankelijk stond de start van de reconstructie van de Rucphensebaan op de planning voor medio november 2019. Echter in overleg met de betrokken ondernemers hebben wij besloten in de derde week van januari 2020 te starten met de reconstructie.

Voorlopige planning

We werken in twee fases waarbij de eerste fase ongeveer 5 weken duurt. In week 3 van 2020 starten we met fase 1 - het gedeelte tussen de Ettenseweg en de Meeten. Tijdens deze fase blijven de aansluiting De Meeten - Rucphensebaan en de parkeerplaatsen en winkels altijd bereikbaar. Er geldt voor deze fase een omleidingsroute. Deze vindt u hieronder. Daarna volgt fase 2 – het gedeelte tussen de Meeten en rotonde met het Spectrum. Deze fase voeren we in gedeeltes uit. Dit doen wij om de bereikbaarheid van de bedrijven te garanderen. De inritten naar de bedrijven houden we zolang mogelijk open. Voordat we met fase 2 starten, bezoeken we alle aangrenzende bedrijven persoonlijk. U krijgt dan van onze omgevingsmanager en de aannemer specifieke uitleg over de uitvoering van fase 2.

pdf Omleidingsroute woonboulevard en GoStores (PDF, 1.72 MB)

Definitief Ontwerp

Het Definitief Ontwerp voor de Rucphensebaan is beschikbaar en hieronder te bekijken. 

pdf Definitief Ontwerp reconstructie Rucphensebaan (PDF, 1.99 MB) pdf Nieuw profiel Rucphensebaan (PDF, 72.38 KB) pdf Bestaand profiel Rucphensebaan (PDF, 95.95 KB)

 

Het definitieve ontwerp voor de Rucphensebaan hebben we uitgebreid met de direct betrokkenen besproken en zij zijn hiermee akkoord gegaan.

Contact

Voor vragen/opmerkingen/voorstellen over dit project kunt u contact opnemen met de heer A. Buijsen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0165 of per email a.buijsen@roosendaal.nl.