Onderhoudswerkzaamheden aan de Chromietdijk

Het groen, het wegdek, parkeerplaatsen en de voetpaden van de Chromietdijk worden de komende maanden aangepakt.

Groenonderhoud

Op maandag 19 november start aannemer BTL Realisatie met het groenonderhoud. Hierbij worden enkele bomen, struiken en planten die in slechte staat zijn verwijderd. De tekening met plantvakken vindt u onderaan deze pagina. Op sommige plekken verlagen we grasveldjes en plantvakken. Zo kan bij regen het teveel aan water op een goede manier wegvloeien. We verwachten dat deze werkzaamheden ongeveer 4 weken duren. De plantvakken worden in het voorjaar van 2019 opnieuw ingericht. U krijgt hierover eind 2018 / begin 2019 bericht. 

Voetpaden en wegdek

Op maandag 26 november start aannemer de Krom Bestratingen met de werkzaamheden aan de voetpaden en het wegdek. De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van schades aan de voetpaden, de weg en de parkeerplaatsen. Bij huisnummers Chromietdijk 95 t/m 129 verleggen we het voetpad. Dit doen we om de bomen de ruimte te geven en er geen schade meer ontstaat door wortelopdruk. Daarnaast brengen we invalide opritten aan. Verder verlagen we een aantal rioolputten en plaatsen we de straatkolken (regenwaterputjes) zodanig, dat bij regen het water weer op een goede manier kan weglopen. De tekening vindt u onderaan deze pagina.

We starten met de voetpaden en naar verwachting zijn we daarmee eind 2018 klaar. Begin 2019 starten we met het herstraten van Chromietdijk (zie bijgevoegd kaartje). Deze werkzaamheden duren tot eind februari 2019.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer Arno Deurloo, projectleider van dit project, op telefoonnummer 140165 of via e-mail: a.deurloo@roosendaal.nl