Vacature: Wie wordt de nieuwe algemeen directeur van Gemeente Roosendaal?

Twee dames die het HUIS van Roosendaal binnenlopen
26 mei 2023
Na veertien jaar voor de gemeente Roosendaal te hebben gewerkt, gaat gemeentesecretaris Elmar Franken een nieuwe uitdaging aan. Hij is per 1 juni a.s. benoemd tot secretaris bij de provincie Zeeland. De gemeente Roosendaal is daarom op zoek naar een nieuwe algemeen directeur.

 

Wij zijn op zoek naar een gemeentesecretaris/algemeen directeur die visie heeft op autonomie en met enthousiasme, betrokkenheid en lef aan de slag wil gaan in Roosendaal. Dankzij jouw uitgebreide ervaring in leidinggeven en jouw sterke persoonlijkheid ben jij als geen ander bekend met werken binnen een netwerkorganisatie. Als mensgerichte leider neem jij het voortouw wanneer nodig en treed je op de achtergrond wanneer dat beter uitkomt. Met jouw empathisch vermogen heb je snel door wat er speelt in het politiek-bestuurlijke veld en binnen de organisatie.

Dankzij jouw analytische vaardigheden weet je scherpte aan te brengen bij de verschillende ontwikkelingen binnen de gemeente. Feedback geven en ontvangen behoren tot jouw kernkwaliteiten. Je fungeert niet als scheidsrechter, maar als iemand die bestuur, politiek en de organisatie dichter bij elkaar brengt. Je hebt een realistische kijk op de ontwikkelingen, ambities en mogelijkheden van het bestuur en de organisatie, en je weet deze op een constructieve manier naar voren te brengen.

Lees hier de volledige vacature.