Doet u mee?

Uw 2 antwoorden helpen ons een betere website te maken.
Heeft u geen tijd of zin? Kies dan voor Nee, dank u.

Wij gebruiken dit formulier alleen voor onderzoeksdoeleinden. U kunt dit formulier niet gebruiken om contact met ons op te nemen.

Ik bezoek de website vandaag als

Roosendaal in teken van innovatie in retail

Op maandag 11 maart vond in de Kring in Roosendaal het Retailagenda Innovatiefestival plaats
12 maart 2019
Op maandag 11 maart vond in de Kring in Roosendaal het Retailagenda Innovatiefestival plaats. Het was een middag met een dynamisch programma vol inspirerende cases, interactieve workshops, praktische tips en een voorproefje van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Slimme stad

Speciale gast was staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat). Zij ging in op de essentiële rol van innovatieve retailers voor levendige binnensteden. Die middag nam ze het eerste exemplaar in ontvangst van het handboek ‘Succesvol innoveren in winkelgebieden’. 
Roosendaal is een ‘Slimme stad’. Wethouder Cees Lok (o.a binnenstad) deelde zijn ervaringen en vertelde over de wereld van big data, beleving, binding van bezoekers en het loyaltyprogramma. Drie Roosendaalse ondernemers lieten zien hoe zij inspelen op deze ‘Slimme stad’ en data verbinden door nieuwe technische mogelijkheden. Dit alles met als doel een aantrekkelijke stad voor ondernemers, inwoners en bezoekers.

Wethouder Cees Lok (o.a binnenstad) deelde zijn ervaringen en vertelde over de wereld van big data,

Workshops

Er waren meerdere interactieve workshops en een wandeltour langs de technische hot spots van Roosendaal. Aan bod kwamen thema’s als de impact van local heroes, future proof retail, het belang van innovatieve online aanwezigheid en de reële invloed van innovatieve technologie.

Ondertekening

In het bijzijn van de staatssecretaris werd ook een nieuwe reeks RetailDeals getekend met o.a. met de gemeenten Coevorden, Gorinchem, Gennep en Parkstad Limburg.

In het bijzijn van de staatssecretaris werd ook een nieuwe reeks RetailDeals getekend met o.a. met de gemeenten Coevorden, Gorinchem, Gennep en Parkstad Limburg

Werkbezoek

Voorafgaand aan het Retail Innovatie Festival bracht staatssecretaris Mona Keijzer een bezoek aan een aantal ondernemers in de binnenstad. Tijdens het werkbezoek liet de staatssecretaris blijken zeer te spreken te zijn over de manier waarop de gemeente, de ondernemers, de bewoners en de vastgoedeigenaren samenwerken. Met name de Roos24 kreeg van haar de nodige complimenten.