Retail innovatie festival in Roosendaal

Uitnodiging Retailagenda Innovatiefestival
8 februari 2019
De retail is aan het innoveren. In de nabije toekomst ziet het retaillandschap er anders uit dan nu. En dat vraagt om actie van u als ondernemer. Kom op 11 maart a.s. naar het Retailagenda Innovatiefestival met een dynamisch programma vol inspirerende cases, interactieve workshops, praktische tips en een voorproefje van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het festival vindt plaats in De Kring in Roosendaal. Aanmelden is verplicht.

Succesvol innoveren

Speciale gast is staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat). Zij gaat in op de essentiële rol van innovatieve retailers voor levendige binnensteden. Die middag neemt ze het eerste exemplaar in ontvangst van het handboek ‘Succesvol innoveren in winkelgebieden’. 

Smart city roosendaal

Roosendaal is een 'Slimme stad’. Wethouder Cees Lok deelt zijn ervaringen en vertelt over de wereld van big data, beleving, binding van bezoekers en het loyaltyprogramma. Drie Roosendaalse ondernemers laten zien hoe zij inspelen op deze ‘Slimme stad’ en data verbinden door nieuwe technische mogelijkheden. Dit alles met als doel een aantrekkelijke stad voor ondernemers, inwoners en bezoekers.

Kansen van innovatie

Voorzitter van de Retailagenda, Marijke van Hees, gaat aan de hand van praktijkgerichte ervaringen in op de vele kansen die innovatie biedt. Deze worden met u gedeeld in praktijkgerichte publicaties.

Nieuwe retaildeals

In het bijzijn van de staatssecretaris wordt een nieuwe reeks RetailDeals getekend met o.a. met de gemeenten Coevorden, Gorinchem, Gennep en Parkstad Limburg. 

Workshoprondes en wandeltour

Er zijn meerdere interactieve workshops en een wandeltour langs de technische hot spots van Roosendaal. Aan bod komen thema’s als de impact van local heroes, future proof retail, het belang van innovatieve online aanwezigheid en de reële invloed van innovatieve technologie.

Retailinnovatiemarkt

Ontdek, probeer en bekijk de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor de retailsector.

Inschrijven

Laat u inspireren en kom in actie. Inschrijven kan hier.

Praktische informatie

 • Datum: 11 maart 2019
 • Programma:
  11.30 uur: Start plenair programma (ontvangst vanaf 10.30 uur)
  13.00 uur: lunch
  14.00 uur: workshops
  16.00 uur: netwerkborrel
 • Locatie: Theater De Kring
 • Adres: Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal
 • Bereikbaarheid: parkeergarage Biggelaar, Biggelaar 29, 4701 RA Roosendaal
 • Toegang Retailagenda Innovatiefestival: gratis