Gemeente Roosendaal organiseert grootschalige advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen

De gemeente Roosendaal wil haar inwoners helpen hun energierekening te verlagen
14 oktober 2020
De gemeente Roosendaal wil haar inwoners helpen hun energierekening te verlagen. Daarom organiseert zij, in samenwerking met Winst uit je woning, een grootschalige advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze week ontvangt een groot aantal woningeigenaren per brief informatie over deze actie. Woningeigenaren ontvangen een aanbod dat aansluit bij de leeftijd van hun woning. Denk hierbij aan onder andere spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++-glas en zonnepanelen. Aanmelden kan tot 1 januari 2021.

Actie voor particulier woningeigenaren

De advies- en inkoopactie is bedoeld voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. De werkzaamheden worden uitgevoerd door lokale uitvoerders en installateurs. Door de gezamenlijke inkoop zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Ook zijn deelnemers ervan verzekerd dat deelnemende bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie.

Tweede actie: waardebonnen voor energiebesparende maatregelen en LED verlichting  

Naast deze advies- en inkoopactie start aan het eind van deze maand een tweede actie. Particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning en eigenaren van koopappartementen ontvangen dan twee waardebonnen van ieder €70,-. Eén waardebon is bedoeld voor energiebesparende maatregelen en één waardebon is uitsluitend bedoeld voor LED verlichting. Met deze waardebonnen kunnen inwoners de producten gratis in huis halen. Dit kan gewoon via de bouwmarkt. LED verlichting kunnen zij gratis in huis halen bij lokale lampenzaken en via www.winstuitjewoning.nl. Deze actie loopt t/m 31 maart 2021.

Winst uit je woning

Winst uit je woning helpt woningeigenaren al negen jaar bij het verlagen van hun energierekening door op zeer grote schaal isolatiemateriaal en zonnepanelen in te kopen. Door deze inkoop bij lokale partijen te doen, zorgt Winst uit je woning voor een stimulans van de lokale economie. 

Duurzaam Roosendaal

Roosendaal wil een duurzame stad zijn, voor nu én voor de generaties na ons. Een groene, gezonde, en welvarende stad voor iedereen die hier woont, werkt of op bezoek komt. We investeren op natuurlijke momenten, en doen dan wat kan. Dat doen we in het groot, met bijvoorbeeld de renovatie van buurten met sociale huurwoningen aan warmtepompen en verduurzamen van woningen. En “in het klein”, door inwoners te vragen op momenten dat ze toch investeren in hun tuin of hun huis, dat dan ook gelijk duurzaam te doen. En daar willen we graag bij helpen. Deze inkoopactie is daar een mooi voorbeeld van.  

Voor meer informatie: www.winstuitjewoning.nl