Een praatje en een ‘bakkie doen’ in Coronatijden

Stamtafel Wouwse Plantage
27 december 2021
Juist tijdens de coronacrisis kunnen veel mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken. Zeker nu er weer strenge maatregelen zijn waardoor ‘gewoon even een praatje maken’, bekenden tegenkomen en ‘samen een bakkie doen’ niet kan. De gemeente vindt het belangrijk dat ook in deze tijd die mogelijkheid er wèl is.

 

Inge Raaijmakers: “in deze moeilijke periode wil ik er alles aan doen om er voor te zorgen dat mensen die het nodig hebben, ergens  terecht kunnen voor een praatje en kopje koffie. Ik heb Wijzijntraverse gevraagd dit te organiseren. En ik ben blij dat dit ook gelukt is”.
 
Inge Raaijmakers heeft Wijzijntraversegroep daarom gevraagd om in allerijl te zorgen voor ontmoetingsplekken in alle buurten in Roosendaal. Een plek waar inwoners een kopje koffie kunnen komen drinken en een praatje kunnen maken.

In het schema is te zien dat behalve enkele buurthuizen, ook ontmoetingscentra van Alwel open zijn. De opbouwwerkers van de Wijzijntraversegroep zijn ook op die locaties aanwezig. Iedereen is hier welkom! Ook de Stamtafels en het Odensahuis blijven ongewijzigd geopend.

Inwoners die willen weten waar ze, in hun eigen buurt, een kopje koffie kunnen drinken kunnen bellen naar: Inwonersondersteuning Roosendaal 0165 750050 of kijken op de website van Wijzijntraversegroep www.wijzijntraversegroep.nl.

Jongeren die graag iets willen ondernemen kunnen kijken op www.ietstedoen.nl   

Winterprogramma december 2021