Dertiende editie van Roosendaals Treffen

Roosendaals Treffen
19 september 2019
Op zondag 29 september 2019 wordt van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal voor de 13e keer het Roosendaals Treffen gehouden. Het Treffen zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden als onderdeel van de feestweek in het kader van 750 jaar Roosendaal, maar kon vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan. In totaal hebben zich nu ruim 140 organisaties, instellingen en verenigingen zich aangemeld voor het Treffen: zie bijgevoegd overzicht van de deelnemers.

Roosendaals Treffen: wat tref je aan?

Het Roosendaals Treffen: het grootste evenement van de gemeente waarbij verenigingen en non-profitorganisaties elkaar treffen in de binnenstad onder het motto verbinden en ontmoeten. Op het Treffen presenteren zich diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Roosendaal. Van cultuur en sport tot gezondheid en politiek, en van natuur en onderwijs tot veiligheid; je komt het er allemaal tegen.


Podia

Ook vinden op een zestal podia (zowel binnen als buiten) optredens plaats en op het parcours ook diverse demonstaties. Het schema van optredens is bijgevoegd. Een ideale gelegenheid dus om op één middag een indruk te krijgen, wat er in Roosendaal allemaal aanwezig is.

Geen winstoogmerk

Bedrijven kom je op het Roosendaals Treffen niet tegen, want voorwaarde voor deelname is dat de organisatie geen winstoogmerk heeft. Daarnaast moet de organisatie binnen de gemeente Roosendaal gevestigd of actief zijn.

Binnenstad

De kraampjes en podia staan op de parkeerplaats naast het Emile van Loonpark, in het Emile van Loonpark, Vughtstraat, Stadserf, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en de Markt. Zie bijgevoegde overzichtskaart. Voor informatie zie de website van het Roosendaals Treffen: www.hetroosendaalstreffen.nl.