Aankondiging aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding De6 gemeenten

De6 logo
23 november 2021
De aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding voor De6 gemeenten wordt naar verwachting eind januari 2022 gepubliceerd op TenderNed. De6 gemeenten zijn Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert.

 

Het leveren van een maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding is een overheidsopdracht. Deze opdracht loopt via een aanbestedingsprocedure. Daarbij worden uit alle aanvragen de kwalitatief beste aanbieders geselecteerd. De aanbestedingsprocedure verloopt volledig via Tenderned: www.tenderned.nl 

Goed om te weten

  • Om een aanbieding in te kunnen sturen heeft u een Tenderned-account nodig.  
  • Zonder account kunt u niet meedoen met de aanbesteding.  
  • Een account aanvragen kan even duren, dus doe dit op tijd. 

Ook het opvragen van de benodigde bewijsstukken, zoals een Gedragsverklaring van Aanbesteden en een Verklaring van de Belastingdienst omtrent betalingsgedrag, kan even duren. Dus ook hier geldt: ga er op tijd mee aan de slag.  

Meer weten over aanbesteden? 

Wilt u meer weten over hoe aanbesteden in z’n werk gaat? Hoe belangrijke formulieren -zoals het Uniform Europees Aanbestedingsformulier- goed kunnen worden ingevuld? Kijk dan op het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein. Voor aanbieders zijn er vier gratis e-learning modules. Kunt u na het lezen van deze informatie nog wel wat hulp gebruiken? Ga dan op zoek naar een gespecialiseerde tenderbureau.