Doet u mee?

Uw 2 antwoorden helpen ons een betere website te maken.
Heeft u geen tijd of zin? Kies dan voor Nee, dank u.

Wij gebruiken dit formulier alleen voor onderzoeksdoeleinden. U kunt dit formulier niet gebruiken om contact met ons op te nemen.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik bezoek de website vandaag als

Maatregelen Roosendaal

 

Afspraak

Heeft u een afspraak bij de gemeente, WegWijs Roosendaal of Werkplein Hart van West-Brabant en heeft u verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers om niet te komen en een nieuwe afspraak te maken. Dit geldt ook voor zaken die geen haast hebben. Heeft u een spoedzaak en wilt u langskomen? Maak dan online een afspraak.

 

Onderwijs en kinderopvang

Neem contact op met de school of kinderopvang van uw kind/kinderen voor specifieke informatie voor en over uw kind.
Voor algemene vragen over onderwijs en kinderopvang kunt u mailen naar opvang@roosendaal.nl.

Ophalen en wegbrengen en halen afval gaat door

Saver zorgt dat het afval opgehaald blijft worden. Het grondstoffencentrum Roosendaal/Halderberge is open. Het is er druk, dus houd rekening met wat langere wachttijden bij het grondstoffencentrum.

Evenementen afgelast

Alle evenementen zijn tot 1 september verboden. Dit geldt ook voor gebeurtenissen met minder dan 100 mensen. Voor vragen over evenementen en het aanvragen van een evenementenvergunning voor later dit jaar binnen de gemeente Roosendaal, kunt u een email sturen naar apv@roosendaal.nl.

Trouwen en uitvaarten

Voor uitvaarten en huwelijksvoltrekkingen gelden landelijke regels: houd het aantal aanwezigen beperkt en bewaar 1,5 meter afstand. En hoe moeilijk dat ook is: bedenk een andere manier dan handen schudden of omhelzen om medeleven te betuigen of felicitaties over te brengen. En vergeet niet: als u kucht, hoest en/of verkouden bent: blijf thuis!

Meer informatie over uitvaarten
Meer informatie over bruiloften