Jasper van Overveld (Cultuur en Sport)

Jasper van Overveld

Jasper van Overveld houdt zich binnen de Adviesraad bezig met de thema’s Sport & Cultuur. Zijn bestuurskundige achtergrond en ervaring als adviseur binnen het sociaal domein zet hij in voor zijn passie voor sport, cultuur, muziek en het verenigingsleven in Roosendaal.

Als adviseur voerde hij diverse opdrachten uit op dit terrein bij gemeenten en andere partijen als woningcorporaties, welzijnsorganisaties en zorginstellingen, zoals de sluitende aanpak voor personen met verward gedrag, het woonplaatsbeginsel en het monitoren van het maatschappelijk resultaat van gemeenten. Door deze ervaring heeft hij gezien dat het voor gemeenten complex kan zijn om adequate uitvoering te geven aan de taken omtrent deze thema’s. Binnen de Adviesraad hoopt hij een mooie bijdrage te leveren aan een gemeente waarin het fijn wonen is en waar iedereen mee kan doen.

In zijn vrije tijd speelt hij graag piano bij diverse Roosendaalse bands en initiatieven, zoals Start Spreading the News en Stichting Jong! Theater.