Herstraten Dr. Schaepmanlaan met deel rioolvernieuwing

We werken inmiddels al een paar maanden hard aan het opknappen van de Dr. Schaepmanlaan. Het riool ter hoogte van de Fatimaschool is nu vernieuwd. We zijn inmiddels bij fase 4 aanbeland. Dit is de een na laatste fase. Bij het herstraten worden de stenen eruit gehaald om de zandlaag eronder waar nodig aan te vullen en de weg weer netjes vlak te maken. Daarna worden de stenen weer teruggelegd. In verband met duurzaamheid hergebruiken we zoveel mogelijk nog goede straatstenen.

We werken in fases om de straat niet onnodig lang af te hoeven sluiten

Tijdens een fase is dit deel van de weg in zijn geheel afgesloten voor alle verkeer (zie bijgevoegde kaartje).  Als een fase is afgerond stellen we dat deel van de straat weer open. Uiteraard stellen we per fase omleidingen in. Per fase krijgt u als aanwonende bericht van de aannemer over de start van de werkzaamheden. Houd uw brievenbus dus in de gaten. 

  • Fase 1: start 11 juni – ter hoogte van de Fatimaschool
  • Fase 2: start 20 augustus – ter hoogte van de school t/m de kruising Ireneplein / Van Gilselaan. We zorgen ervoor dat de Florahove altijd bereikbaar blijft.
  • Fase 3: Start 15 oktober aanstaande – Tussen Doctor Ariënsstraat en de Professor Aalbersestraat
  • Fase 4t/m 5: aansluitend wordt het resterende deel van de Dr. Schaepmanlaan herstraat.
  • Bijlage fasering Dr. Schaepmanlaan (PDF, 641.03 KB)

Verslag informatiebijeenkomst en definitief ontwerp

Naar verwachting zijn we eind december 2018 klaar. Maar het kan goed zijn dat we door weersomstandigheden de planning moeten aanpassen.

Contact

Tijdens het werk is Adie Jansen de contactpersoon namens de Gebroeders de Leeuw. U kunt hem bereiken op 06-54246328.
Jan Molenaar houdt toezicht op het werk namens de gemeente. U kunt hem bereiken op 14 0165 of per e-mail: j.molenaar@roosendaal.nl