Herinrichting Norbartlaan

Impressie voorlopig ontwerp Norbartlaan

Impressie Voorlopig ontwerp 

Nieuw rioolstelsel in de Norbartlaan

In de Norbartlaan komt een nieuw gescheiden rioolstelsel. Er komt een aparte afvoer voor het hemelwater, zodat bij extreme regenbuien er minder wateroverlast in de straat zal zijn. Het groengebied tussen de beide rijwegen wordt daarom aangepast (en verbeterd). De straat wordt opnieuw ingericht. Er komen nieuwe parkeerplaatsen en de openbare verlichting wordt vernieuwd. Ook zijn er verkeersremmende maatregelen opgenomen, zoals verkeersplateau’s op de kruisingen.  

Werkzaamheden

We voeren het werk in fases uit

Zo zorgen wij ervoor dat de woningen en de basisschool bereikbaar blijven. 

Fase 1

Fase 1 is zo goed als afgerond. De buis voor het hemelwater ligt op zijn plek en de werkterreinen zijn hersteld. Alleen aan de kant van de Bovendonk zijn we nog bezig met de aanleg van buizen richting het gemaal.

Fase 2

Fase 2 is in volle gang. Het nieuwe riool ligt er voor het grootste gedeelte in. Als dit klaar is voorzien we het wegdek van nieuwe bestrating. 

Fase 3

Fase 3 is inmiddels gestart. We verwachten begin 2019 klaar te zijn. 

Vragen en/of opmerkingen over de uitvoering van het werk

Bij eventuele vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Den Ouden Aannemingsbedrijf BV: de heer Marco van Laarhoven, via nummer 06-12455210.
Als de bouwkeet van Den Ouden Aannemingsbedrijf BV is geplaatst, kunt u tijdens een inloopspreekuur uw vragen aan de aannemer stellen. Dit inloopspreekuur vindt iedere maandagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur plaats of op afspraak.

Voor vragen aan de gemeente

Namens de gemeente Roosendaal is de heer Jan Molenaar aanspreekpunt. U kunt hem bereiken via nummer 140165 of per email j.molenaar@roosendaal.nl.

Ontwerpen