Herinrichting Norbartlaan

Impressie voorlopig ontwerp Norbartlaan

Impressie Voorlopig ontwerp 

Nieuw rioolstelsel in de Norbartlaan

In de Norbartlaan komt een nieuw gescheiden rioolstelsel. Er komt een aparte afvoer voor het hemelwater, zodat bij extreme regenbuien er minder wateroverlast in de straat zal zijn. Het groengebied tussen de beide rijwegen wordt daarom aangepast (en verbeterd). De straat wordt opnieuw ingericht. Er komen nieuwe parkeerplaatsen en de openbare verlichting wordt vernieuwd. Ook zijn er verkeersremmende maatregelen opgenomen, zoals verkeersplateau’s op de kruisingen.  

Werkzaamheden

We zijn bijna klaar met de werkzaamheden. De laatste meters worden nu gestraat en de ondergrondse containers worden binnenkort geplaatst. De oplevering staat gepland voor eind maart 2019.

Vragen en/of opmerkingen over de uitvoering van het werk

Bij eventuele vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Den Ouden Aannemingsbedrijf BV: de heer Marco van Laarhoven, via nummer 06-12455210.
Als de bouwkeet van Den Ouden Aannemingsbedrijf BV is geplaatst, kunt u tijdens een inloopspreekuur uw vragen aan de aannemer stellen. Dit inloopspreekuur vindt iedere maandagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur plaats of op afspraak.

Voor vragen aan de gemeente

Namens de gemeente Roosendaal is de heer Jan Molenaar aanspreekpunt. U kunt hem bereiken via nummer 140165 of per email j.molenaar@roosendaal.nl.

Ontwerpen