Asfaltonderhoud in de gemeente Roosendaal

Plantagebaan

Van maandag 21 september t/m vrijdag 2 oktober vernieuwen wij het asfalt van de Plantagebaan van de Wouwse Hill tot de Stuiverstraat (zie kaartje). In die periode is dit deel van de Plantagebaan afgesloten voor al het doorgaande verkeer. 

Omleiding plantagebaan

Toegang voor bestemmingsverkeer

Voor aanwonenden is het op 21, 22, 23 en 25 september mogelijk om de woning met een voertuig via het fietspad te bereiken. Op donderdag 24 september is dit niet mogelijk van 7.00 uur – 16.00 uur. Als u op deze datum en in dit tijdvak met een voertuig van huis moet, dan vragen wij u om deze in een van de omliggende straten te parkeren. Te voet of met de fiets is uw woning over het fietspad altijd bereikbaar. 

Van 26 september t/m 2 oktober voeren we herstelwerkzaamheden aan o.a. de bermen. Om dit veilig te doen, blijft de weg nog afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer heeft in deze week gewoon toegang. Uiteraard proberen wij het verkeer tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Kees Scheepers

U kunt hem bereiken via telefoonnummer 06 51 58 02 51. Mocht hij door omstandigheden niet bereikbaar zijn, dan kunt u contact opnemen met de directievoerder van de gemeente Roosendaal, Dhr J. Molenaar. Hij is bereikbaar via j.molenaar@roosendaal.nl en 140165.