Asfaltonderhoud in de gemeente Roosendaal

Gezellelaan en rotonde Thorbeckelaan-zuid

Met regelmaat inspecteren we de wegen in de gemeente Roosendaal. Als de kwaliteit van het asfalt niet goed meer is, plannen we asfaltonderhoudswerkzaamheden in. De komende periode staan er werkzaamheden gepland aan de Gezellelaan en rotonde Thorbeckelaan-zuid, en aan de B-Dijk en rotonde Thorbeckelaan/Leguaanberg.

Wat we gaan doen

Asfaltonderhoud Gezellelaan en rotonde Thorbeckelaan-zuid - 4 & 5 november 2019

  • Gezellelaan – tussen de Multatulilaan en de Beetslaan. Hier wordt het huidige asfalt wordt vervangen door een nieuwe laag. Daarnaast herstellen we het wegdek met klinkers op de kruising met de Roodenbachlaan.
  • Rotonde Torbeckelaan-zuid. Het asfalt van de hele rotonde wordt vervangen door een nieuwe laag.

Planning

  • Gezellelaan: Aannemer BAM voert te werkzaamheden van 4 t/m 5 november uit.
    Let op! Tussen 7:00 en 17:00 uur is het niet mogelijk uw auto in het werkvak te parkeren. Er geldt een wegsleepregeling, houdt u hier alstublieft rekening mee. Uw huis blijft te allen tijde te voet bereikbaar. Ook krijgen de nood- en hulpdiensten altijd toegang. Op dinsdagmiddag 5 november wordt de weg geasfalteerd en rond 17:00 uur stellen wij de weg weer open.
  • Rotonde Thorbeckelaan-zuid: Aannemer BAM voert de werkzaamheden van 4 t/m 5 november uit. De rotonde is twee dagen in zijn geheel afgesloten. Op dinsdagmiddag 5 november wordt de weg geasfalteerd na 17:00 uur stellen wij de rotonde weer open.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de uitvoerder van aannemer BAM, de heer Mark Vinck, op telefoonnummer 06 46 08 02 96. Voor overige vragen kunt u terecht bij onze directievoerder dhr. Jan Molenaar op 140 165.

Omleiding

  • Gezellelaan: Doorgaand verkeer is niet mogelijk op 4 en 5 november. We stellen een omleiding in.
  • Rotonde Thorbeckelaan-zuid: Door de afsluiting van de rotonde is doorgaand verkeer niet mogelijk. We leiden het verkeer via de bijgevoegde omleidingsroute om. Winkelcentrum Tolberg is via deze omleiding gewoon bereikbaar.
pdf Omleidingsroute Thorbeckelaan-zuid (PDF, 3.42 MB)