Aanvragen subsidies vanaf 2022 (nieuwe regelingen)

Subsidie Cultuur en Recreatie

Bent u een organisatie die actief is op het gebied van Cultuur en Recreatie? U komt mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Hieronder leest u welke subsidieregels we hebben binnen dit thema.

Lees de regeling goed door voordat u subsidie aanvraagt.

Wat u moet weten

In de subsidieregelingen leest u alles wat nodig is om een subsidie aan te vragen.

Speeltuin 2022 - 2025 (Stichting speeltuin de Kade)

Deze subsidie kan worden verstrekt aan de stichting speeltuin de Kade.

Volksfeesten 2022 - 2025

Deze subsidie kan worden verstrekt aan 1 organisatie per woonkern voor activiteiten die bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie door specifieke aandacht aan het immaterieel erfgoed volksfeesten, met name carnaval, Koningsdag en Sint Nicolaas.

Meer subsidies voor culturele activiteiten

Subsidies voor culturele activiteiten zijn ondergebracht bij Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal.
Meer informatie en de aanvraagdata worden gepubliceerd via de website van Cultuur Verbindt Roosendaal.

Meer informatie

Heeft u vragen over subsidies? Laat uw gegevens achter via het contactformulier subsidies. Toch liever gebeld worden? Laat een terugbelverzoek achter via het terugbelformulier.

Hoe werkt het

Aanvragen

  • U dient online de aanvraag voor de subsidies binnen dit thema in, tussen 1 juli 2021 en 1 oktober 2021. Dit doet u met eHerkenning - Niveau 2.
  • In de aanvraag voegt u een activiteitenplan en het verplichte ingevulde format van de activiteitenbegroting toe en licht u uw aanvraag verder toe.

Besluitvorming

Afhankelijk van de subsidieregel is de uiterste datum van besluitvorming. U vindt de uiterste datum van besluitvorming in de betreffende subsidieregeling.

Nodig

Voor vragen over eHerkenning kunt u terecht op: www.eherkenning.nl. Gebruik het Stappenplan aanvragen eHerkenning als u moeite heeft met het aanvragen van eHerkenning.